Casa > Servei

Sobre nosaltres

XI Huading electrònica 59 Technology Co, Ltd
Pessebre vendes: MS Alice
Adreça: No.A 1006, centre internacional de Xijing elèctriques, n º 3 Dianzi West Street, Yanta District, Xi ' an, Xina
Tel:86-029-88222508
Enviar per fax:86-029-88228664
Moblie:86-15891790213
Skype:alice.liu25
Correu electrònic: Alice@connectorshd.com

Servei

Instal·lació, plenament integrats o consultoria de sistemes per als nostres clients, anys de RFI d'experiència val la pena. Amb el nostre equip de més de 30 RF enginyers dedicades a r + D, sistemes i Enginyeria de camp, RFI únicament es col·loca per donar suport RF disseny, instal·lació, posada en servei i suport activitats de la seva organització. RFI també compta amb un equip de gestors de projectes d'energies renovables molt experimentat que han treballat en gran escala solar tant projectes eòlics a Austràlia.


HD té experiència, capacitat de recursos i força financera per oferir un model "enginyer, adquirir i construir (EPC)" per al lliurament de projecte de sistema de l'energia solar. Aquest servei d'extrem a extrem proporciona un risc baix, solució "clau en mà" per als nostres clients. Tenim experiència treballant amb clients sectors públic i privat per oferir un valor real en el seus dissenys projecte solar.
Sovint passat per alt, processos de gestió de projecte professional són fonamentals al lliurament oportuna i eficaç del seu projecte d'energia solar. RFI' equip d'enginyers qualificats de sistemes és capaç de proporcionar disseny de sistemes d'alta qualitat des del disseny principal paquets de programari i avalat pels nostres anys d'experiència. Addicionalment, diagrames elèctrics línia més vent i certificació per a matrius de sostre muntat de càrrega.

Navegació ràpida
 • Principal pàgina
 • Sobre nosaltres
 • Productes
 • Cas
 • Servei
 • Notícies
 • Contacti amb nosaltres
 • Butlletí
  Entrar en el teu correu electrònic per rebre ofertes i cupons.
  + 86-029-88222508
  + 86-029-88228664 alice@connectorshd.com